Funda vernieuwt funda in business

Funda in business, nu ook voor het agrarisch aanbod

Ook al het agrarische aanbod is (sinds juli 2017) te vinden op funda in business. De combinatie is een logische stap en biedt verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat u – en andere gebruikers - op één platform terecht kunt voor al het commercieel vastgoed.

Op funda in business komt het agrarische aanbod nog beter tot zijn recht. Objecten worden uitgebreider weergegeven met foto’s, 360 graden foto’s, video’s en plattegronden. Daarnaast worden zoekresultaten op relevantie gesorteerd, wat het vinden van geschikte objecten veel makkelijker maakt.

Funda in business vernieuwt

Al jaren is funda in business de best bezochte website voor commercieel vastgoed van Nederland. Iedere maand zo’n 800.000 bezoeken en continu ruim 30.000 bedrijfsruimten: daar zijn wij bij funda reuze trots op. Bij funda in business vindt u de ruimte om te ondernemen!

Op dit moment vernieuwen we onze website. Dat doen we stap voor stap. Misschien is het u al opgevallen dat het er anders uitziet? Daarnaast werkt de website ook anders. Bij alle vernieuwingen hanteren we drie uitgangspunten: mobile first, meer beleving en relevantie.

1. Mobile first

Zoals u mag verwachten is de website perfect te bekijken en gebruiken op alle soorten mobiele apparaten. Het nieuwe design is zo gemaakt dat het ook op het kleinste apparaat goed werkt.

Funda & NVM

2. Meer beleving

Met grotere foto’s, interactieve plattegronden, 360 graden foto’s en video willen we er - met de makelaars - voor zorgen dat u online al kunt starten met dromen van uw nieuwe werkplek.

Ziet u zichzelf al zitten in dat kantoor? Past jullie groeiende bedrijf op die mooie locatie? Opent u straks vol trots de deur van uw eigen winkel of restaurant? Dromen mag. En kan, op het nieuwe funda in business.

Werken bij funda

3. Relevant voor u

Als ondernemer is uw tijd kostbaar. Daarom zorgen wij ervoor dat wat u op funda in business ziet, steeds beter aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Dat doen we door ervoor te zorgen dat makelaars relevantere kenmerken in kunnen vullen, én door het aanbod beter te matchen met uw zoekopdracht. Zo kunt u efficiënt op zoek naar uw ruimte om te ondernemen.

Funda & NVM