Funda vernieuwt funda in business

Funda in business vernieuwt

Al jaren is funda in business de best bezochte website voor zakelijk vastgoed van Nederland. Iedere maand zo’n 800.000 bezoeken en continu ruim 30.000 bedrijfsruimten: daar zijn wij bij funda reuzetrots op. Bij funda in business vind je de ruimte om te ondernemen!

Op dit moment vernieuwen we onze website. Dat doen we stap voor stap. Misschien is het je al opgevallen dat het er anders uitziet? Dat is niet het enige! De website werkt ook anders. Bij alle vernieuwingen gaan we uit van drie dingen: mobile first, meer beleving en relevantie.

Adverteren bij funda

1. Mobile first

Zoals je mag verwachten is de website perfect te bekijken en gebruiken op alle soorten mobiele apparaten. Het nieuwe design is zo gemaakt dat het ook op het kleinste apparaat goed werkt.

Funda & NVM

2. Meer beleving

Met grotere foto’s, interactieve plattegronden, 360 graden foto’s en video willen we er - met de makelaars - voor zorgen dat je online al kunt starten met dromen van je nieuwe werkplek.

Zie je jezelf al zitten in dat kantoor? Past jullie groeiende bedrijf op die mooie locatie? Draai jij straks vol trots de deur open van je eigen winkel of restaurant? Dromen mag. En kan, op het nieuwe funda in business.

Werken bij funda

3. Relevant voor jou

Als ondernemer is jouw tijd kostbaar. Daarom zorgen wij ervoor dat wat je op funda in business ziet, steeds beter aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Dat doen we door ervoor te zorgen dat makelaars relevantere kenmerken in kunnen vullen, én door het aanbod beter te matchen met je zoekopdracht. Zo kun je efficiënt op zoek naar jouw ruimte om te ondernemen.

Funda & NVM